Partnerségek, pályázatok

Lehetőségeinkhez mérten évről-évre felvállaljuk a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet mecénásának szerepét. A támogatásokról és szponzorációs együttműködésekről szigorú elvek és szabályok mentén döntünk, amelyeket az E.ON nemzetközi csoport irányelvei, valamint a magyarországi igények és anyagi lehetőségeink alakítottak ki. Együttműködéseinkben – többek között a jelen gazdasági helyzet szabta keretek miatt – előnyben részesítjük a hosszú távú, több éve sikeresen működő partnerségeket, a sokakat elérő programokat, a megbízható, transzparensen működő szervezeti szinten történő együttműködéseket.

Emellett időről-időre lehetőségünk nyílik néhány újabb partnerség elindítására. A hozzánk beérkező megkeresésekről kéthavonta egy több lépcsős, külső szakértőkből és vállalati döntéshozókból álló szponzorációs bizottság dönt.

2017-ben eddig közel 200 kérelmet bíráltunk el, több mint 30 projektet támogattunk a megvalósításban 12 millió Forint össz támogatási keretet szétosztva a pályázók között, mellyel több, mint 5000 embert értünk el, vontunk be különböző programokba, képzésekbe, táborokba, konferenciákba.  

gyerek
2017. hatodik ciklusában támogatást nyert szervezetek: