A rendkívüli hőség ideje alatt az E.ON felülvizsgál minden tervezett üzemszünetet

2017.08.04.

A tartós kánikulára való tekintettel az E.ON áttekinti minden üzemszünettel járó tervezett beavatkozását, annak érdekében, hogy a tartós hőségben a hűtéshez szükséges villamos-energia rendelkezésre álljon a lakosság számára. Ahol lehetséges lerövidítjük, vagy átütemezzük a feladatokat.

A tervezett üzemszünettel járó hálózatfejlesztési munkálatokat 30 nappal azok tervezett időpontja előtt kezdik előkészíteni a szakembereink – ilyenkor a várható időjárásra vonatkozó információ még nem áll rendelkezésre. A rendkívüli hőségre való tekintettel az E.ON minden olyan tervezett beavatkozást áttekint, és dönt annak esetleges átütemezéséről vagy rövidítéséről, mely áramszünettel járna. E hét folyamán számos beavatkozást halasztottunk el, ütemeztünk át és ezt az intézkedést a hőségriadó ideje alatt továbbra is fenntartjuk. Ahol lehetséges, a legszükségesebb beavatkozásokra rövidítjük, vagy későbbi időpontra halasztjuk a munkálatokat.

Azokban az esetekben, ahol a szolgáltatásbiztonságot közvetlenül veszélyeztető helyzet áll fenn, a szükséges beavatkozást elvégzik a szakembereink.

A tervezett rekonstrukciós munkálatok a villamosenergia-szolgáltatás biztonságos és zavartalan biztosításához szükségesek, ezért az elhalasztott munkálatokat későbbi időpontban fogják elvégezni a szakembereink. Az új időpontról az érintett ügyfeleink szórólap útján, a vonatkozó szabályozásnak megfelelően 15 nappal a munkálatok megkezdése előtt tájékoztatást kapnak majd.

Bízunk abban, hogy a tervezett munkálataink későbbre halasztásával hozzájárulunk ahhoz, hogy a szokatlanul forró időjárás könnyebben elviselhető legyen ügyfeleink számára.