Eseménynaptár

Szakmák éjszakája – Debrecen, Veszprém, Győr, Nyíregyháza, Székesfehérvár

2018. április 13.

  • Debrecen: Debreceni SzC Vegyipari Szakgimnázium, Debrecen Csapó utca 29-35.
  • Veszprém: Veszprémi SzC Öveges József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Veszprém Balatonfűzfő Gagarin u. 27.
  • Győr:  Győri Szolgáltatási SZC Kossuth Lajos Középiskolája és Kollégiuma Győr, Kossuth Lajos u. 7.
  • Nyíregyháza: Nyíregyházi SzC Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és Kollégium, Nyíregyháza, Dugonics u 10-12.
  • Székesfehérvár: Székesfehérvári SzC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Székesfehérvár, Seregélyesi út 88.
  • Pécs: Pécsi SzC Angster József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Általános Iskolája tanműhelye, Pécs, Martyn Ferenc utca 4.
  • Pécsi SzC Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Pécs, Malomvölgyi út 1/b.
  • Várpalota: Faller Jenő Szakképző Iskolája és Kollégiuma, Várpalota, Szent István út 1.

 

Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája? Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk. Most egy éjszaka alatt megismerheted a szakképző iskolák képzéseit, a velük együttműködő sikercégek máskor rejtett világát, feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar! A jövőd lehet ezen az éjszakán kezdődik! Keresd az E.ON munkatársait!

szakmak-ejszakaja

VILLANY-ÁSZ II.

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Pécs, Majorossy I. u. 36.
2018. április 13.

 

A háromfordulós Villany-ász verseny lehetőséget ad az elektronikai/elektrotechnikai szakmák megismerésére. Azon 6., 7. és 8. osztályos diákoknak ajánljuk a versenyt, akik érdeklődnek a fent említett szakképesítések iránt, és várjuk azon tanulóknak is a jelentkezését, akik még bizonytalanok a pályaválasztásban.

Bővebben

villany-asz-ii

Állásbörze Debrecen

Debreceni Egyetem Karrier Központ;
Debrecen, Egyetem tér 1.
2018. április 18.

 

Állásbörze célja a frissdiplomás és az adott félévben diplomát szerző hallgatók számára munkaerő-piaci lehetőségek nyújtása. Az E.ON mindig szívesen támogatta a fiatalokat, és biztosított számukra megbecsült és felelősségteljes munkát. Nincs ez máshogy ma sem, keresd az E.ON standot!

Bővebben

allasborze-debrecen

XI. Szakma Sztár Fesztivál

Budapest, Hungexpo Vásárközpont
2018. április 23-25.

 

Idén már 11. alkalommal rendezik meg a Szakma Sztár fesztivált, ahol az általános és középiskolás diákok betekintést nyerhetnek a különböző szakmák rejtelmeibe. Gyertek el Ti is és találkozzunk az E.ON standjánál, ahol interaktív aktivitásokkal és rengeteg meglepetéssel készülünk nektek. 

Bővebben

XI. Szakma Sztár Fesztivál

Lányok napja

E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt.

Debrecen, Híd u 10-12.

 

A „Lányok Napja” programsorozat célja, hogy felkeltse a tizenéves lányok érdeklődését a műszaki, természettudományos és informatikai szakterületek iránt. Milyen nőként dolgozni egy energiaipari vállalatnál? Gyere el az E.ON-hoz, ismerj meg minket, kérdezz, tapasztalj és tekints be a mindennapjainkba!

lanyok-napja

Mesterségem Címere szakmabemutató

Tótvázsony
2018. május 3.

 

A rendezvényen közel 20 szakmát ismerhetnek meg, próbálhatnak ki a programra látogató 6-7. osztályos, pályaválasztás előtt álló diákok. Ahogy tavaly, úgy idén is az E.ON munkatársai készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre, és mutatják be a szakmát a fiataloknak ügyességi és logikai feladatokkal színesítve.

mesersegem-cimere

Challenge.ON – A jövő energiája (Gamification verseny)

Budapest
2018. május 18-19.

 

Az E.ON-nál fontosnak tartjuk, hogy új, a modern kornak megfelelő szolgáltatásokat fejlesszünk, ezért úgy döntöttünk, hogy ötletversenyt hirdetünk 2-4 fős nappali tagozatos hallgatókból álló csapatoknak, ahol a legjobb 15 csapat tagjainak lehetősége lesz arra, hogy egy 24 órás ötletverseny (Hackathon) keretében mentorok segítségével dolgozhassák ki az energetikai piacot megreformáló ötleteiket.

Bővebben

challenge-on
A Te energiád a mi jövőnk