Válassza meg Ön számlája fizetési határidejét!

Februártól elérthető új ügyfélbarát kényelmi szolgáltatásunk, az egyéni számlafizetési határidő szolgáltatás, mely lehetőséget ad arra, hogy ügyfeleink maguk válasszák meg, milyen határidőre szeretnék fizetni számláinkat. Olvassa el a további részleteket, tudja meg, mely ügyfelek számára elérhető a szolgáltatás és hogyan igényelhető! 

 

Az E.ON nevével visszaélve kérnek csalók átutalást

Ismeretlen támadók az E.ON nevében küldenek a vállalatunk elektronikus számlaértesítőihez nagyon hasonló formátumú e-maileket, és ezzel próbálják elérni, hogy különböző, általában alacsony összegeket átutaljanak számukra. Cégünk az elmúlt órákban több bejelentést kapott ezekről a nagyon veszélyes visszaélési kísérletekről. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy kiemelt óvatossággal járjanak el átutalási megbízásaik teljesítése során.

Intézze ügyeit velünk kényelmesebben! Ügyfélbarát fejlesztéseink 2018-ban

Idén számos fejlesztést vittünk véghez annak érdekében, hogy ügyfeleink kényelmesebben intézhessék ügyeiket, és egyszerűbben, gyorsabban tájékozódhassanak az őket érintő kérdésekben. Ismerje meg és próbálja ki fejlesztéseinket! 

SolarHome

Legyen Ön is részese az élhető jövőnek! Ismerje meg az E.ON Solar személyre szabott napenergia rendszerrel kapcsolatos tudnivalókat!

Hírek

2018.11.21.

Indul a Magyar Déli-sark Expedíció az E.ON szponzorálásával

Bővebben

2018.11.19.

Harmadik alkalommal adták át tudásukat a szakembereink jótékonysági szervezeteknek

Bővebben

Facebook